Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_dorastenci-msr-cover.jpg

Striebro z majstrovstiev Slovenska dorastencov!

Zverenci trénerov Lukáša Kuzla a Patrika Meliša cez víkend odohrali majstrovstvá Slovenska za účasti osem najlepších celkov po dlhodobej časti regionálnych súťaží. V silnej konkurencii sa chlapci nestratili a prehrali len raz – a to vo finále.

_dorastenci-turnaj-cover.jpg

Lukáš Kuzl: „Myslím, že o budúcnosť klubu sa nemusíme báť"

Biely tím dorastencov zvíťazil na nedávno skončenom turnaji mládeže, kde dokázal zdolať všetkých súperov a napriek mladému kádru ukázal, že sa s ním musí počítať. V nasledujúcom článku sme vyspovedali oboch trénerov, ktorí za tento úspech zodpovedajú. Patrik Meliš - tréner starších žiakov, ktorých bola v kádri prevažná väčšina a Lukáš Kuzl – tréner dorastencov.

_fedo-cover-1.jpg

Frederik Hrušovský: „Tréningy naviac sú nutnosť!“

Feďo si v štruktúrach AS prešiel juniorskou kategóriou, pokračoval v mužoch A aj B a prijal aj výzvu v podobe striedavého štartu v spriatelených prvoligových Topoľčanoch. Túto sezónu ale patrí k stabilným článkom A tímu. Čomu vďačí za skvelú formu, čo si myslí o súperovi do play off a ako ho v kariére ovplyvnili zranenia a choroby sa dočítate v článku nižšie.

_heles-cover.jpg

Navrátilec mužov Peter Heleš: „Som milo prekvapený ako sa mladší chalani začlenili do A mužstva"

Rok bez florbalu, operácia, dlhá rehabilitácia a následne päť bodový návrat na palubovky. Tohto sezónnu premiéru ako hrom zažil jeden z najskúsenejších Trenčanov Peter Heleš v zápase proti Snipers v prvej formácii, ktorá sa v stretnutí presadila dovedna sedemkrát. O tom, čo sa vlastne Peťovi stalo, ako prebiehala rehabilitácia a o jeho návrate do zostavy tesne pred play off sa dočítate v rozhovore.

_juniori-ciel-cover.jpg

JUNIORI SVOJ PREDSEZÓNNY CIEĽ PREVÝŠILI, PLAY-OFF JE VŠAK NOVÁ SÚŤAŽ, A TÁ ZAČÍNA UŽ O 5 DNÍ...

Juniorské družstvo extraligového FBK AS Trenčín zakončilo svoju púť v najvyššej súťaži na 2. mieste po základnej časti, kde sa mladíci ocitli po víťazstve nad mestským rivalom 1. FBC Florbal Trenčín v pomere 7:2. Umiestnenie v elitnej štvorke znamenalo okrem iného i možnosť zvoliť si súpera do play-off. To, ako daný výber prebiehal, zároveň však i stručný exkurz základnou časťou Vám prinášame v nasledujúcich riadkoch.

_astrencin-repre-cover.jpg

Slovenská juniorská reprezentácia s našimi hráčmi a trénerom absolvovala náročný turnaj v Poľsku

Do juniorských majstrovstiev sveta organizovaných v Dánskom meste Frederikshavn zostávajú posledné tri mesiace. Práve z tohto dôvodu využil realizačný tím reprezentácie Slovenskej republiky do 19 rokov posledný voľný „IFF termín“, a prijal pozvanie od Polski Unihokej na prípravný turnaj, ktorý svojim obsadením plnohodnotne „kopíroval“ záverečné podujatie, ktoré sa bude odohrávať na severe Dánska.