Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
206_20240611_234942.jpg

Lucas MARUŠKANIČ: "florbal v AS je miesto kde všetci žijeme v jednom tele a všetko spolu prekonávame"

Mladý univerzál FBK AS Trenčín, sedemnásťročný Lucas MARUŠKANIČ zažil sezónu ako z rozprávky. Okrem zisku titulu v juniorskej extralige sa podieľal nemalým dielom i na zisku toho dorasteneckého. Študent výberového športového gymnázia, vždy usmiaty a pozitívne naladený kapitán dorastencov "MARU" pre web nášho klubu zhodnotil práve sa končiacu súťažnú sezónu.

203_20240528_120439.jpg

STRIEBORNÁ MEDAILA Z MAJSTROVSTIEV SLOVENSKA POTEŠILA CELÝ KLUB

Rýchly sled záverečných turnajov sa počas predošlého víkendu nevyhol ani našim starším prípravkárom. Tí v konkurencii 36 družstiev bojovali nielen o celkové umiestnenie, ale predovšetkým o získanie nových skúseností, ktoré ich dokážu v budúcej športovej kariére posunúť dopredu. O hodnotenie "strieborného" majstrovského turnaja sme požiadali hlavného trénera družstva červených, Michala PRNA:

202_20240522_003404.jpg

M-ŠPORT NAVŠTÍVILA VZÁCNA NÁVŠTEVA Z VÍTKOVÍC

Domovská hala nášho klubu sa počas víkendu opäť zaplnila! Tentokrát vďaka hráčom a hráčkam z kategórie staršia prípravka. Kým sme na prvom ihrisku hostili v rámci prípravného zápasu nášho tradičného regionálneho súpera, ŠK Victory Stars Dubnica nad Váhom, na sekundárnom ihrisku sme privítali českého giganta z Ostravy, Florbal Vítkovice.

201_20240521_130021.jpg

MAJSTROVSKÝ VÍKEND DORASTENCOV OČAMI LUKÁŠA KUZLA

Štvrtý majstrovský titul nášho klubu v tejto sezóne. Inou vetou začať ani nemôžeme. Plne si uvedomujeme, že úspechy v podobe medailí sú len sekundárne, a emócie po krátkom čase pominú, no v prítomnom okamihu sú pre nás odmenou za koncepčnú prácu s mládežou počas dlhých rokov. Hodnotenie víkendového turnaja, ktorý pre nás skončil so ziskom zlatých medailí prenechávame hlavnému trénerovi, Lukášovi KUZLOVI:

200_20240515_094245.jpg

Lukáš ORAVEC po zisku titulu: "Nikdy som o tomto tíme nepochyboval"

Mladší žiaci majú za sebou vyvrcholenie celej sezóny. Na domácom turnaji sa zverencom trénerského tria Oravec, Zverbík a Bielik navyše podarilo získať titul Majstrov Slovenska. Svoje pocity z nedávno ukončeného turnaja nám sprostredkoval hlavný tréner kategórie, Lukáš ORAVEC.

6_20240306_120233.jpg

Juraj Matejka hodnotí neúspešnú mužskú sezónu: „Chýbal nám nehrajúci tréner na lavičke, sme asi posledné extraligové družstvo, bez originál trénera.“

Nestarnúca legenda, kapitán a zároveň hrajúci tréner – To všetko stelesňuje v extraligovom mužskom tíme Juraj Matejka. Pred začiatkom sezóny mal on a určite aj celý tím úplne iné predstavy o umiestnení v tabuľke. Do predposledného zápasu musel tím hrať dokonca o záchranu pred účasťou v play-down, ktorú ale nakoniec s prehľadom zvládol. Spýtali sme sa Juraja, ako hodnotí celý priebeh sezóny.

5_20240221_142956.jpg

Darujte vaše 2% na podporu florbalu v AS Trenčín!

Vážení priatelia trenčianskeho florbalu. Obraciame sa na Vás so žiadosťou o venovanie 2% z daní v prospech florbalového klubu AS Trenčín. Náš florbalový klub sa dlhodobo úspešne venuje práci s mládežou a patrí k špičke na Slovensku. V klubovej pyramíde je dnes dovedna šesť mládežníckych kategórií - od predškolského veku až po juniorov a družstvá mužov A aj B. Extraligový tím mužov A sa môže pýšiť viacerými úspechmi, medzi ktoré patrí extraligový titul alebo ocenenie pre najlepší športový kolektív mesta Trenčín.

4_20240305_104750.png

Florbalový klub AS Trenčín má novú modernú webstránku!

Cesta k modernému florbalovému klubu neprebieha iba na ihrisku či v trénerskej metodike, ale aj na spôsobe komunikácie s verejnosťou. Preto sme sa rozhodli siahnuť po novom a modernom webe od českej firmy EOS. Tá nám poskytuje už jedno smart a moderné riešenie.