Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_mamicky-astn-cover.jpg

Florbalistky mamičky - pridajte sa k nám!

Nová aktivita, najmä pre členky florbalového klubu AS Trenčín, sa uchytila a mamičky našich hráčov a hráčok tak založili novú sekciu AS - ženy. O čo sa jedná, kde sa prihlásiť, kedy sa tréningy konajú a aká je hlavná myšlienka novovzniknutej skupinky sme sa porozprávali s jednou zo zakladateliek Tatianou Prnovou.

27_20240404_113054.jpg

VÝNIMOČNÝ PRESTUP ! NAJLEPŠÍ STRELEC ČESKEJ JUNIORSKEJ CE LIGY PRESTUPUJE DO FBK AS TRENČÍN

Florbalovému klubu AS Trenčín sa ešte pred začiatkom súťažnej sezóny podaril nevídaný kúsok. Reprezentant Slovenskej republiky do 19 rokov, majster Slovenskej republiky v kategórii dorastencov, ale zároveň i najlepší strelec jednej z top medzinárodných juniorských súťaží, Českej CE ligy prestupuje po dlhotrvajúcich no férových rokovaniach s FBš Bohemians Praha do nášho klubu. Sme mimoriadne šťastní, že môžeme medzi sebou privítať Mária Ozimého.

_kuzl-clanok-cover.jpg

Lukáš Kuzl pred Salming cupom: "Verím, že dokážeme uhrať dobré výsledky proti silným súperom!"

Pred odchodom do Prahy, kde sa miestneho prestížneho predsezónneho turnaja Salming cup zúčastnia tímy dorastencov a starších žiakov sme stihli vyspovedať hlavného trénera starších žiakov, asistenta trénera dorastencov, šéftrénera mládeže AS Trenčín, no najmä skvelého človeka, a v poslednej dobe mimoriadne funkcionársky a trénersky vyťaženého Lukáša Kuzla.

_nabor-astn-cover.jpg

Staň sa florbalistom a pridaj sa k nám!

Florbalový klub AS Trenčín počas septembra organizuje nábor detí vo veku 6-16 rokov. Na tréningoch vedených licencovanými trénermi sa naučíš správnu palicovú techniku, individuálne činnosti jednotlivca a užiješ si kopec zábavy pri prípravných hrách.

_jonas-ondrasik-cover.jpg

Bagin a Ondrášik prestupujú do FBK AS Trenčín odhodlaní pomôcť klubu v dosahovaní ďalších cieľov

Jonáš a Šimon – dve nové akvizície mládežníckych štruktúr FBK AS Trenčín prestupujú z neďalekej Dubnice nad Váhom s vidinou zabojovať o svoje stabilné miesto v juniorskej nominácii, no skromne vzhliadať i k tomu najcennejšiemu dresu v rámci hierarchie klubu. Aké sú prvé dojmy, pocity, ale i očakávania chalanov Vám sprostredkovane prinášame v rámci krátkeho rozhovoru.

_lukas-oravec-prestup-cover.jpg

LUKÁŠ ORAVEC SA VRACIA PO ROKU V ČESKEJ JUNIORSKEJ EXTRALIGE SPȀŤ DO TRENČÍNA

Florbalový klub AS Trenčín sa bude môcť v budúcej sezóne opätovne spoľahnúť na služby svojho odchovanca, ktorý sa po ročnom pôsobení v Bulldogs Brno vracia domov. Vekom síce stále junior, no vďaka bohatým a čerstvým skúsenostiam ašpirant na „vedenie“ družstva, Lukáš Oravec, nám odpovedal na niekoľko otázok, ktoré sa spájajú s jeho ročným pôsobením v elitnom Českom klube.

_peto-odchod-cover.jpg

Peter KLAPITA: „Ani jeden z dôvodov môjho odchodu sa paradoxne netýka florbalu“

„Neodmysliteľná súčasť FBK AS Trenčín“. Aj takouto charakteristikou môžeme uviesť jednu z najvýraznejších osobností nášho klubu, Petra Klapitu, ktorý sa po dlhých ôsmych rokoch aktívneho pôsobenia v drese AS-ka rozhodol čeliť novým výzvam. Šéf-tréner, tréner, hráč, funkcionár, a mnoho ďalšieho. Áno, toto všetko je „Pešek“ ...

_zhodnotenie-sezony-juniori-cover.jpg

„ZMENA JE ŽIVOT“ hovorí Patrik Bulko na úvod hodnotenia ukončenej sezóny strieborných juniorov

Súťažná sezóna sa pre našich juniorov skončila síce už v mesiaci apríl, no jej hodnotenie prichádza na rad až teraz. Pozápasové vyjadrenia a hodnotenia výkonov by ste počas sezóny od hlavného trénera, Patrika Bulka, hľadali na sociálnych sieťach či webe FBK AS Trenčín len veľmi ťažko, no i napriek tomu zakončujeme sériu týchto článkov rozhovorom s trénerom, ktorý do nášho klubu prišiel po dlhých 8 rokoch, ktoré strávil vo farbách konkurenčného 1. FBC Trenčín.

_mladsi-ziaci-msr-cover.jpg

Lukáš Kuzl po zisku bronzu s mladšími žiakmi: „Do sezóny som vstupoval bez očakávaní a s rešpektom!“

A predsa sa jeho zverenci opäť zaradili medzi najlepšie Slovenské tímy a niekoľký rok po sebe ukázali, že mládežníci AS Trenčín patria k tomu najlepšiemu čo na Slovensku máme. Pritom sezóna sa pre jeho zverencov nezačala vôbec ideálne a po spojení s akadémiou Piešťany a príchodom nových hráčov bolo treba vybudovať úplne nový tím! O tom, ako sa to Lukášovi Kuzlovi podarilo a o nástrahách ale aj dobrých častiach sezóny sa dočítate v článku nižšie.