Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_5412tit.jpg

Hurikán a Tsunami nezmietli našich juniorov

Úvodné dve kolá najvyššej juniorskej extraligy sa niesli v znamení vonkajších zápasov. Juniori cestovali do Bratislavy, kde si postupne skrížili florbalky s Hurikánom Bratislava a Tsunami Záhorská Bystrica.

_juniori-cover.jpg

Letnú prípravu zakončili juniori na turnaji Trenčín Floorball Days 2022

​Počas mesiaca august absolvovali juniorskí extraligisti z AS Trenčín letnú prípravu pod vedením trénerov Lukáša Kuzla (kondičná zložka) a Patrika Bulka (florbalová zložka). Počas takmer 20tky tréningových jednotiek sa tréneri zameriavali nielen na špecifické druhy pohybovej prípravy, ale taktiež na florbalovú stránku, nakoľko novo-tvoriace sa družstvo pracuje na identifikácii svojej novej hernej „tváre“.

_adam-prestup-cover.jpg

Nová akvizícia v bránkovisku AS Adam Líška: „Letná príprava je riadny zaberák!“

Po tom, ako sa rozhodol Adam Líška posilniť brankársky post v AS Trenčín prišla náročná letná príprava. Niekoľko mesačný intenzívny tréningový proces rozdelený do viacerých častí spojený s letnými turnajmi. Po úspešnom zvládnutí všetkých tréningov a zápasov sme sa porozprávali s Adamom o jeho prvých dojmoch, ale aj dôvodoch jeho prestupu.

_patrik-bulko-cover.jpg

Patrik Bulko povedie elitný tím juniorov! S AS Trenčín sa po mesiacoch dohodol na spolupráci

Dlhotrvajúce jednania sú na konci. Tréner regionálneho výberu chlapcov do 15 rokov, asistent trénera juniorskej reprezentácie do 19 rokov, člen prezídia SZFB a zároveň člen KVTM či regionálnej rady spojil svoju ďalšiu klubovú trénerskú kariéru s florbalovým klubom AS Trenčín, kde bude spoločne s Lukášom Kuzlom viesť extraligový tím juniorov a zároveň pracovať v pozícii asistenta u dorastencov.

_astn-mladsi-ziaci-cover.jpg

Juraj Matejka po zisku zlata s mladšou prípravkou: „Boli sme veľmi produktívni, čo bolo kľúčové"

Turnaj mládeže Slovenského zväzu florbalu ( bývalé Majstrovstvá Slovenska), ktorý sa každoročne organizuje na konci sezóny ako záverečné hromadné podujatie, tento rok za účasti štrnásť tímov z celého Slovenska, sa stal korisťou florbalistov AS Trenčín! Spolu s predošlými mládežníckymi úspechmi sa tak florbalový klub AS Trenčín stal najúspešnejším mládežníckym mužským klubom na Slovensku!