Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_DSC_1232.jpg

Mladší žiaci v roku 2018 s plným bodovým ziskom!

Družstvo mladších žiakov v doterajších šiestich zápasoch nespoznalo premožiteľa a zároveň vyniká v štatistike inkasovaných gólov spomedzi všetkých ósmych účastníkov regionálnej ligy západ.

_FBKASTN_FBcover_juniori.png

Juniori na poslednom mieste a bez víťazstva najväčším ašpirantom na zostup.

V juniorskej extralige sa túto sezónu dejú veci! Po štyroch úvodných a nádejných kolách, kedy florbalisti AS Trenčín prehrali všetky zápasy o jediný gól ( napriek tomu že v každom z nich vyhrávali) sa na nich zosypala obrovská deka spod ktorej sa nedokážu vyhrabať. 15 zápasov a 15 prehier je hrozivou vizitkou psychicky zdecimovaného tímu.

_DSC_1054 (1).jpg

Mladšia a staršia prípravka zbiera víťazstvo za víťazstvom.

Družstvá prípraviek sa v dlhodobom hľadisku ukazujú ako tie najúspešnejšie v rámci celého Florbalového klubu AS Trenčín. Poctivá práca trénera Juraja Matejku s mládežou sa odzrkadľuje na výsledkoch, ale aj na predvedenej hre. Viacero prípravkárov tak môže počas, ale aj po sezóne plynulo prechádzať do vyšších kategórií a vytvárať tak kostru pre ďalšie ročníky.

_starší žiaci.jpg

Starší žiaci priebežne na skvelom druhom mieste.

V nasledujúcich dňoch sa porozprávame s trénermi jednotlivých kategórií florbalového klubu AS Trenčín o výsledkoch ich družstiev a zhodnotíme si ich účinkovanie v regionálnych respektíve celoštátnych ligách.