Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_2percenta2.png

Darujte nám 2% z daní a podporte tak chod klubu

​Vážení priatelia trenčianskeho florbalu. Obraciame sa na Vás so žiadosťou o venovanie 2% z daní v prospech florbalového klubu AS Trenčín. Náš florbalový klub sa dlhodobo úspešne venuje práci s mládežou a patrí k špičke na Slovensku. V klubovej pyramíde je dnes dovedna šesť mládežníckych družstiev - od predškolského veku až po juniorov a družstvá mužov A aj B. Extraligový tím mužov A sa môže pýšiť viacerými úspechmi, medzi ktoré patrí strieborná extraligová medaila alebo odcenenie pre najlepší športový kolektív mesta Trenčín za minulý rok.

_DSC_9643.JPG

Trenčania dokázali po úradujúcom majstrovi poraziť aj súčasného lídra tabuľky

Natiahli svoju víťaznú šnúru na číslo tri. Výhru 8:5 režíroval štvorgólový Kusenda, Kafka si pri domácej premiére pripísal 33 úspešných zákrokov a strelecký účet si v slovenskej extralige otvoril Filipovič. Zápas mal charitatívny nádych, keď výťažok zo vstupného a tomboly bol venovaný na pomoc Dominikovi Pallovi z Nižnej, ktorému bola prednedávnom diagnostikovaná akútna leukémia.

AS Trenčín florbal
_DSC_8286.jpg

Florbalisti AS Trenčín v bránke s Tomášom Kafkom porazili majstra!

Trenčania berú všetky tri body v nesmierne dôležitom zápase z ihriska dvojnásobného majstra Slovenska! Veľkou mierou sa na víťazstve podieľal dvojgólový strelec a kapitán Juraj Matejka a nová akvizícia v bránkovisku AS Tomáš Kafka, pre ktorého sa jednalo o prvý zápas v Slovenskej extralige.

_klapitova01.jpg

Kvalifikácia na majstrovstvá sveta žien v Trenčianskom M-Šport centre!

Slovenský zväz florbalu v spolupráci s Florbalovým klubom AS Trenčín sa rozhodol usporiadať v M-Šport centre podujatie svetového rangu! Do Trenčína zavíta až deväť ženských reprezentácií s cieľom vybojovať si 4 priame miestenky na decembrové majstrovstvá sveta, ktoré sa odohrajú vo Švajčiarsku.

_Béčko.jpg

Mužské béčko v druhej lige priebežne tretie.

Tím Dragons Hlohovec, ktorý ale v rámci Slovenského zväzu florbalu registrujeme ako B-tím florbalistov AS Trenčín je pred koncom základnej časti na solídnej tretej priečke.