Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_40083301991_8be44aac0b_o (1).jpg

Florbalisti AS Trenčín v reprezentačných výberoch

Po skončení aktuálnej sezóny prišiel na rad víkend plný medzinárodného florbalu. Krajiny TOP 4 hrali Euro floorball cup, iné krajiny sa rozhodli využiť IFF termín na prípravné zápasy a naše mužské reprezentácie sa rozhodli pre tuzemské sústredenie bez zápasovej konfrontácie.

_stvrtfinale_vsflorko.png

Hráči as trenčín odchádzajú z východu bez víťazstva

V Košiciach sa uplynulý víkend uskutočnili prvé dva zápasy štvrťfinálovej série hranej na tri víťazné stretnutia, kde sa naši hráči stretli s Florkom Košice. Vyrovnané bitky dokázali v oboch prípadoch do víťazného konca dotiahnuť domáci hráči.

_0.jpg

Po základnej časti a pred play off mužov

Základná časť extraligy mužov sa skončila a tak nadišiel čas na jej zhodnotenie. Piate miesto po dvadsiatich odohraných zápasoch reálne odzrkadlilo nevyrovnané výkony mužstva. Mrzí najmä domáca prehra s Lidom Bratislava 2:3. Naopak potešila výhra na Orave nad víťazom základnej časti TJ A - FbO Nižná 8:10.

_DSC_0531.jpg

Po základnej časti extraligy juniorov prichádza nevyspytateľná baráž.

Základná časť extraligy juniorov sa skončila a pred nami je jej vyhodnotenie. Predsezónny cieľ v podobe postupu do play off ostal nesplnený a chlapci len o 2 body zaostali za ôsmym Prešovom, ktorý do vyraďovacej časti prenikol. A bol to práve predposledný zápas sezóny doma proti Prešovu v priamom súboji o play off ktorý naši juniori nezvládli a prehrali 2:5, ale poďme od začiatku.

_DSC_4528.JPG

Florbalisti AS Trenčín prehrali v zápase o tretie miesto s Florkom Košice

Na kľúčový zápas tejto sezóny extraligy mužov cestovali Trenčania do Košíc kde sa stretli s Florkom Košice. Po prehre 8:6 sa prepadli až na piate miesto tabuľky, čím prehrali aj výhodu domáceho prostredia vo ¼ finále play off zápasov. Hráči AS sa tak dostali do pozície ohrozeného tímu, ktorý si môžu súperi vo voľbe vybrať do play off.

_thumb_astnvrepre.png

Florbalisti AS Trenčín v reprezentačných výberoch!

Počas uplynulého týždňa prebehla v Nitre kvalifikácia na majstrovstvá sveta, ktorú naša reprezentácia zvládla a v zostave s Matúšom Macharom postúpila na decembrové majstrovstvá sveta, ktoré sa budú konať v Prahe. Od piatku si v dejisku kvalifikácie rozložila tréningový kemp aj juniorská reprezentácia s našim Matejom Stopkom, ktorú čakala hlavne kondičná príprava.