Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_DSC_5534.jpg

Česká majstrovská stopa v drese AS Trenčín

Veľa sa toho už popísalo o brankárskej legende Tomášovi Kafkovi, ktorý mal obrovský podiel na zisku premiérového titulu pre florbalistov AS Trenčín. Svoje ale zohralo aj angažovanie obrancu Martina Rebra a útočníka Filipa Filipoviča.

_meliš.jpg

Florbalisti AS Trenčín v zahraničí.

Pred aktuálnou sezónou sa s klubom rozlúčili junior Matej Stopka, ktorý išiel zbierať skúsenosti do Prahy a hráč mužského A tímu Patrik Meliš, ktorého zaviali vetry do Dánska na univerzitu Aarhus. Stopka sa počas jednej sezóny v drese Florbal Chodov prepracoval do širšieho kádra juniorskej reprezentácie a trénoval pravidelne s mužským Áčkom Chodova. Meliš vybojoval postup do dánskej extraligy!

_DSC_5374.jpg

Dávid Baroš na kempe JACT s cieľom vybojovať si profesionálnu zmluvu!

Po majstrovskej sezóne v drese FBK AS Trenčín sa mnohým hráčom A mužstva hrnú ponuky od tuzemských, ale aj zahraničných klubov na stôl. Jedným z nich je aj Dávid Baroš, ktorý sa takmer okamžite po finále vydal do ŠvédskehoTäby, kde sa zúčastnil zaujímavého kempu.

AS Trenčín florbal

FBK AS Trenčín majstrom Slovenska

Florbalisti FBK AS Trenčín sa stali majstrami Slovenska. V dramatickom finále zdolali minuloročného majstra Tsunami Záhorská Bystrica. O majstrovi rozhodli samostatné nájazdy záverečného piateho zápasu série.

_DSC_4394.jpg

Štvrťfinálová séria medzi florbalistami AS a Florko je vyrovnaná.

Uplynulý víkend sa v Košiciach odohrali prvé dva zápasy štvrťfinále extraligy mužov. Po jednom raze sa radovali obaja s veľkých rivalov a tak sa séria hraná na tri víťazné stretnutia sťahuje do Trenčína za stavu 1:1. O postupujúcom do semifinále sa môže rozhodnúť v Trenčianskom M-Šport centre už túto nedeľu, v prípade že by jeden z tímov vyhral oba zápasy.