Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_astn-atu-9-2019-title.JPG

ATU Košice berie z Trenčína všetky tri body!

Mužom sa ani v druhom zápase aktuálneho ročníka extraligy nepodarilo bodovať naplno a po spackanej tretej tretine zápasu ostávajú v tabuľke na nelichotivej desiatej priečke.

_vs-snipers-title.jpg

Muži prehrali prvý zápas novej sezóny v predĺžení

Florbalisti AS Trenčín si od Snipers Bratislava nechali nastrieľať rýchlych 5 gólov a napriek tomu že v závere zápasu zrovnali a siahali po všetkých troch bodoch, odnášajú si zo stretnutia len jeden.

_cover-pahlen.jpg

ŠVÉD PAHLEN POSILOU FLORBALISTOV AS TRENČÍN

Výraznou posilou florbalistov AS Trenčín sa stal švédsky veterán Johan von der Pahlen. Bývalá opora Tatrana Střešovice a švédskeho Haninge IBK bude patriť medzi lídrov úradujúceho majstra Slovenska.

_title.jpg

Florbalové leto v AS Trenčín

Mladší žiaci na medzinárodnom turnaji v Brne tretí, dorastenci na najväčšom mládežníckom turnaji na svete v šestnásť finále, aj také je leto mládežníkov AS Trenčín, ktorí sa postupne pripravujú na novú sezónu plnú výziev.

_majstri.jpg

Starší žiaci víťazom Slovenského pohára 2019 v Nitre

Uplynulý predĺžený víkend absolvovali dorastenci a starší žiaci svoje prvé zápasy v príprave na novú sezónu. Obe kategórie vycestovali na Slovenský pohár 2019 do Nitry. Starším žiakom sa podarilo uspieť a turnaj ovládli po finálovej výhre nad Partizánskym 4:1. Dorastencom dala stopku v štvrťfinále domáca Nitra po výsledku 0:4.

_clanok (2).jpg

Dorastenci v plnej príprave na novú sezónu!

Prakticky hneď po poslednom ligovom zápase sa pustili dorastenci do prípravy na novú sezónu 2019/20, kde by chceli spraviť maximum pre postup na majstrovstvá Slovenska. Celá príprava prináša pre mládežníckych florbalistov samé novinky, pravdupovediac podobné prípravy akú naši chlapci absolvujú vo florbalových kluboch chýbajú. Situáciu okolo prípravy nám priblížil hlavný tréner dorastencov - Martin Voštiar:

_DSC_2411.jpg

„Treba na sebe makať!“ zhodujú sa Kusenda aj Žiaček.

Patria k najmladším členom zlatého kádra, no už v tak mladom veku sa dokázali pretlačiť do zostavy A mužstva a výraznou mierou prispieť k zisku titulu majstra Slovenska. Reč je o maturantoch Martinovi Žiačekovi a Ondrejovi Kusendovi.

_DSC_5123.jpg

Mikolaj a Matejka –veteráni s titulom majstra Slovenska.

Čoskoro 44 ročný útočník Miroslav Mikolaj a 36 ročný kapitán a tréner florbalistov AS Trenčín Juraj Matejka získali svoj premiérový titul v Slovenskej extralige. Dvaja najstarší hráči v tíme si tak splnili svoj dávny sen.