Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_starsi-ziaci-striebro-cover.jpg

Starší žiaci získali historické striebro a skompletizovali medailovú zbierku mládežníkov AS Trenčín

Pritom všetko mohlo byť úplne inak nebyť finálového herného výpadku. Veď po ofenzívnych predstaveniach v skupine či semifinále a celkovom prvom mieste spomedzi všetkých tímov v nastrieľaných góloch ( 27 v piatich zápasoch) streliť len tri góly bolo skutočne málo. Darmo hľadali tréneri pre hráčov slová útechy, striebro bolí vždy a až po čase ukáže svoj lesk.

_titul-mladsi-ziaci-cover.jpg

Mladší žiaci s ďalším zlatom!

Po dvoch korona sezónach, ktoré neboli ukončené celoslovenským záverečným podujatím sa toto leto konečne rozbehli vo všetkých kategóriách aj majstrovstvá Slovenka ( u mladších kategórií pomenované ako turnaj o pohár prezidenta Slovenského zväzu florbalu). Po minulo víkendovom bronze dorastencov prišlo zlato mladších žiakov a to v hre o cenné kovy ostávajú ešte oba tímy prípraviek a starší žiaci!

_prague-games-cover.jpg

Florbalisti AS Trenčín ovládli Prague Floorball cup v kategórii B08!

Ako prvému Slovenskému tímu v histórii prestížneho Pražského turnaja sa podarilo zverencom trénerov Petra Klapitu a Patrika Meliša ovládnuť chlapčenskú kategóriu hráčov ročníku narodenia 2008 a mladších a priniesť tak z metropole Českej republiky na Slovensko krásny pohár pre víťaza.

_playoff-21-22-cover.jpg

Play-off je tu a na úvod ponúkne derby o Trenčín!

​Kto ako prvý získa tri víťazstvá postupuje - jednoduchá matematika play-off, teda vyraďovacích bojov. Po dvoch sezónach ovplyvnených zastavením a nedohratím súťaží tu máme to, na čo sa všetci fanúšikovia a hráči tešia. Vyvrcholenie sezóny a boj o titul majstra Slovenska!

_dorastenci-cover.jpg

Dorastenci vybojovali postup na majstrovstvá Slovenska v najkratšom možnom čase

Po sobotnej výhre s Nitrou a remízou s FBC odskočili dorastenci prenasledovateľom a potvrdili výbornú formu. Do konca regionálnej ligy tak ostávajú už len dva zápasy, pričom pred druhým celkom majú aktuálne zverenci trénerov Kuzla a Matejku dvanásť bodový náskok ( a o tri odohrané zápasy viac) a tak že už isté, že našim chlapcom neunikne vytúžený postup na Majstrovstvá Slovenska, kde postupujú prvé dva najlepšie celky.