Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_luky-rozhovor.jpg

Lukáš Kráľ: “ V extralige by som chcel zažiť sezónu, ako mali chlapci keď boli majstri.“

Kapitán a strelec Topoľčianskych Žochárov a zároveň univerzál v drese AS. To je vizitka Lukáša Kráľa, ktorý v rámci striedavého štartu začína už štvrtú extraligovú sezónu. Dvanásť bodov v deviatich extraligových zápasoch a 22 bodov v desiatich prvoligových zápasoch je skvelá vizitka rýchleho ľaváčika, s ktorým sme si pre vás dnes pripravili rozhovor.

_prihlasovanie-sutazi-cover.jpg

Prihlasovanie do súťaží ukončené - z hry vypadli juniori

V piatok 23.4. Slovenský zväz florbalu ukončil prihlasovanie sa do novo spustených súťaží po korona pauze. Florbalový klub AS Trenčín sa v prípade ich otvorenia zúčastní kompletnej pyramídy mládežníckych a mužských kategórii okrem juniorov.

_2percenta2.png

Darujte nám 2% z daní a podporte tak chod klubu aj v roku 2021

​Vážení priatelia trenčianskeho florbalu. Obraciame sa na Vás so žiadosťou o venovanie 2% z daní v prospech florbalového klubu AS Trenčín. Náš florbalový klub sa dlhodobo úspešne venuje práci s mládežou a patrí k špičke na Slovensku. V klubovej pyramíde je dnes dovedna šesť mládežníckych družstiev - od predškolského veku až po juniorov a družstvá mužov A aj B. Extraligový tím mužov A sa môže pýšiť viacerými úspechmi, medzi ktoré patrí strieborná extraligová medaila alebo odcenenie pre najlepší športový kolektív mesta Trenčín za minulý rok.