Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_gabo.png

Ďaľším členom kabíny florbalistov AS Trenčín sa stáva nesmierne skúsený bývalý reprezentačný brankár

Gabriel Mészarós je vo svojich 27 rokoch s 52 reprezentačnými štartami jedným z najskúsenejších členov klubu. Svoje medzinárodné skúsenosti zbiera už od roku 2007, kedy sa spolu s ďalším členom AS Trenčín Petrom Klapitom, zúčastnil majstrovstiev sveta juniorov vo Švajčiarsku. Gabo odohral vo svojej doterajšej klubovej kariére takmer všetky zápasy za ŠK 1. FBC Trenčín, no po zranení vo štvrťfinále play off v roku 2015 sa takmer na dve sezóny odmlčal. Presťahoval sa do bratislavy, presedlal na kariéru trénera v ŠK Lido Bratislava a v roku 2017 dokonca nastúpil na pár prvoligových stretnutí, už ako brankár ŠK Victory Stars Nová Dubnica, kde hosťoval. Extraligový florbal mu ale začal chýbať a tak sa rozbehli spoločné rokovania s AS Trenčín o prípadnom prestupe. Takmer po pol roku náročných jednaní sa vedeniu AS podarilo nájsť spoločnú reč s predstaviteľmi druhého Trenčianskeho klubu a Gabo tak opäť dostane možnosť ukázať svoje schopnosti na extraligových palubovkách vo farbách AS Trenčín.

_vsfbc_thumbnail.png

Trenčianske derby po dvoch rokoch pre 1. FBC.

V piatok večer sa v M-Šport centre odohralo derby veľkých rivalov AS verzus FBC. Posledných päť vzájomných meraní síl dopadlo lepšie pre florbalistov AS. Na šiesty pokus ale hráči 1. FBC zabrali a dokázali zvíťaziť 4:7.

_skalica_thumbnail.png

Muži už na druhom mieste tabuľky!

​Po minulotýždňovej výhre nad Bratislavským Hurikánom sa v sobotu podarilo mužom zdolať aj FBC Skalica 8:3 a nepoznajú tak stále trpkosť prehry.

_pavolslovak.png

Treťou posilou florbalistov AS Trenčín sa stáva Pavol Slovák!

Hokejbalista florbalistom? Pred desiatimi rokmi vyhrávali dôležité florbalové zápasy práve výborní hokejbalisti. Svojou fyzickou hrou a palicovou technikou dokázali predčiť mnohých začínajúcich florbalistov. Florbalový boom ich ale vytlačil bokom a dal priestor mladým technickým hráčom, ktorý odmalička držali v ruke len a len florbalku. Pavol Slovák by sa mal stať svetlou výnimkou vo svete florbalu, z ktorého sa hráči hokejbalu takmer úplne vytratili.