Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_rozhovor-matejka-sezona-2019-2020.jpg

Mužské Áčko zakončilo sezónu na deviatom mieste.

Ďaleko za očakávaniami a bez play off. Taká je smutná bilancia florbalistov AS Trenčín, ktorí sa po minulej majstrovskej sezóne nedokázali v tej aktuálnej ani prebojovať do play off. Viac o dôvodoch neúspechu sme sa porozprávali s kapitánom a trénerom Jurajom Matejkom.

AS Trenčín florbal

Vyjadrenie FBK AS Trenčín ku kontumácii zápasov zo strany SZFB

V mene klubu FBK AS Trenčín prinášam vyjadrenie k rozhodnutiu Ligovej komisie SZFB ku kontumáciám zápasov 7. a 8. kola extraligy proti 1.FBC Florbal Trenčín a FK Florko Košice. Stanovisko prinášame nielen pre vyjadrenie svojho postoja k celej situácii, ale našou povinnosťou je informovať členov nášho klubu a fanúšikov o priebehu spomenutej kauzy. Dôvodom je množstvo otázok, ktoré dostávame.

_gothia.png

Mladší žiaci zbierali cenné skúsenosti na Švédskom Gothia innebandy cupe

Nová generácia mladých florbalistov si vyžaduje nové hráčske výzvy a práve preto cestovali zverenci Petra Klapitu na najväčší mládežnícky turnaj na svete! V silnej konkurencii prevažne Švédskych tímov sa chlapci nestratili a aj proti svetovým veľkoklubom hrali vyrovnanú partiu.

_kusofoto.jpg

Kusenda už strieľa góly za Králův dvůr!

Po EuroFloorball cupe, na ktorom obsadili florbalisti AS Trenčín tretie miesto, sa rozhodol útočník Ondrej Kusenda prestúpiť do Pražskej Sparty, ktorá mu poskytla hosťovanie do T.B.C Králův dvůr.