Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_ondrokusenda.png

Novou tvárou v mužstve mladý tvorca hry z Topolčian

Druhou letnou posilou v mužstve AS Trenčín sa stáva vekom stále ešte junior Ondrej Kusenda. Ondrej v predchádzajúcej sezóne nastupoval za FbO Žochár Topoľčany v kategórii mužov a aj juniorov, pričom v juniorskej extralige a aj v prvej lige mužov sa mu podarilo prekonať hranicu 40 bodov.

_20161709florbalTOP3.jpg

Florbalisti na domácej palubovke naďalej bez prehry

Florbalisti FBK AS Trenčín sú aj po víkendovom 12. kole extraligy bez prehry pred vlastnými divákmi. Proti najlepšej obrane v súťaži nedokázal nájsť recept FBC Mikuláš Prešov. Trenčania sa presadzovali po krásnych akciách na jeden dotyk so zakončením do prázdnej brány.

_20161709florbalTOP4.jpg

Aj druhé florbalové derby korisťou AS Trenčín

Florbalisti AS Trenčín vyhrali aj druhé derby aktuálneho ročníka najvyššej domácej súťaže. Vo výbornom zápase florbalovej extraligy zdolali mestského rivala ŠK 1. FBC Trenčín na jeho palubovke 3:2. Piate víťazstvo v rade vo vzájomných súbojoch vystrelil exportnou strelou štyri minúty pred záverečným klaksónom Jakub Múčka.

_FKASTNlogo.png

Staršia prípravka deklasovala 1. FBC, mladší žiaci vo finále

Začiatok sezóny majú za sebou už aj mládežnícke kategórie FBK AS Trenčín. V nasledujúcich riadkoch vám prinášame prehľad výsledkov a hodnotenie vystúpení v kategóriách mladšej prípravky, staršej prípravky, mladších žiakov a starších žiakov.

_20161709florbalTOP2.jpg

Jednoznačná výhra florbalistov proti Skalici

Florbalisti AS Trenčín potvrdili počas víkendu pozíciu najlepšej obrany v extralige doplnenú o excelentne chytajúceho Dominika Tureka. V domácom zápas proti FBC Skalica si zaknihovali už deviate víťazstvo z desiatich zápasov, keď Záhorákov zdolali pohodlne 9:3. Situácia na špici tabuľky ostáva nezmenená. Trenčania sú na druhom mieste a strácajú jediný bod na vedúce ATU Košice.

_20161104florbal.png

Turek, Matejka a Heleš v nominácii reprezentácie Slovenska

Trojica opôr aktuálne druhého tímu extraligy florbalistov Dominik Turek, Juraj Matejka a Peter Heleš sa ocitla v nominácii reprezentácie Slovenska pred poslednou akciou národného tímu pred decembrovými majstrovstvami sveta v Rige. My vám z trojicou nádejných reprezentantov prinášame krátke rozhovory.

_20161709florbalTOP1.jpg

Florbalisti prehrali po prvý raz v sezóne

Florbalisti AS Trenčín si na svoje konto pripísali prvú prehru v aktuálnom ročníku extraligy. FbO Florko Košice podľahli na jeho palubovke v repríze semifinále z minulej sezóny 3:4. Tím spod Čákovho hradu sa predstavil v oslabenej zostave, keď chýbali reprezentant Peter Heleš a Peter Klapita.

_20160918florbal.jpg

Florbalisti stále bez trpkosti prehry, zvládli ôsmy zápas

Florbalisti AS Trenčín zvládli počas víkendu ďalší zápas extraligy. Na domácej palubovke zdolali aktuálne tretí tím súťaže Tsunami Záhorská Bystrica 3:2 po predĺžení. Sériu bez prehry natiahli na osem zápasov. Obrana AS sa v posledných zápasoch prezentuje skvelými výkonmi. Z troch posledných stretnutí AS inkasovali len štyrikrát.

_20161709florbalTOP3.jpg

Florbalisti deklasovali Prírodovedec, Turek s čistým kontom

Spanilá jazda FBK AS Trenčín pokračuje. Naši florbalisti zdolali v predohrávke 7. kola ŠK Lido Prírodovedec vysoko 8:0 a ostávajú naďalej na prvom mieste extraligovej tabuľky. Navyše, stále bez prehry. AS je naďalej jediným tímom bez prehry. Kraľuje tak slovenskej florbalovej extralige. S najnižším počtom inkasovaných gólov sú najlepší v štatistike obrany.