Články

Rozšírené filtrovanie
Zoznam článkov
_20161709florbalTOP4.jpg

Florbalisti stále na prvej priečke, cez víkend zdolali FTVŠ

Florbalisti AS Trenčín sú po šiestom kole extraligy na prvej priečke. Naďalej sú bez prehry. V sobotňajšom zápase sa im podarilo zdolať bratislavských vysokoškolákov hrajúcich za Univerzitu Komenského rozdielom triedy 10:2. Hetrikom sa tento raz blysol kapitán Juraj Matejka.

_20161709florbalTOP2.jpg

Florbalisti naďalej bez prehry

Florbalisti AS Trenčín ostávajú aj po piatom kole najvyššej domácej súťaže stále bez prehry. Z východu Slovenska si priviezli tri body a ďalšie víťazstvo, ktoré znamená priebežné prvé miesto v tabuľke. V bráne s Petrom Melicherom a v zostave s trojicou mladíkov zvládli zápas proti ŽS Košice (7:5).

_20161709florbalTOP3.jpg

Florbalisti na štvrtý pokus konečne trojbodoví

Florbalistom AS Trenčín sa po prvý raz v novom ročníku podarilo zvíťaziť v riadnom hracom čase. V zápase 3. kola extraligy vyhrali na horúcej pôde v Tvrdošíne, kde hráva svoje domáce zápasy FBK Nižná (10:7).

_20161709florbalTOP2.jpg

Výhru florbalistov v predĺžení režíroval opäť Mikolaj

Florbalisti AS Trenčín nastúpili v piatok večer na domácej palubovke proti Grasshoppers Žilina. Po predĺžení dokázali získať ďalšie dva body do tabuľky florbalovej extraligy, v ktorej sú po troch kolách stále bez prehry. Najlepším hráčom zápasu sa stal Miroslav Mikolaj, ktorý dal dva góly a na jeden prihral.

_20160918florbal.jpg

Florbalisti AS Trenčín zdolali úradujúceho majstra

Florbalisti AS Trenčín zvíťazili aj v druhom zápase novej sezóny extraligy. Tento raz si poradili s majstrovským ATU Košice (6:5). V prvej minúte predĺženia rozhodol Miroslav Mikolaj o tom, že body zostanú doma. Hráči AS podali opäť výborný výkon okorenený zákrokmi reprezentačného brankára Dominika Tureka, ktorý ešte minulý rok hral práve za ATU Košice. Ďalší zápas AS je na programe v piatok 23. septembra doma v hale M-Šport centra na ostrove proti Grasshoppers Žilina.

_20160914_floASTN.jpg

Víťazstvo florbalistov v dramatickom derby poznačené chybami v hre, povedal Machara

Florbalisti AS Trenčín majú za sebou úspešný vstup do nového ročníka extraligy. V druhej polovici uplynulého týždňa zdolali na domácej palubovke 1. FBC Trenčín a v závere víkendu aj majstrovský ATU Košice. V prvom prípade sa rozhodovalo až v nájazdoch, druhý zápas priniesol konečný verdikt v nadstavenom čase. My vám dnes prinášame rozhovor s Matúšom Macharom, ktorýž bol autorom víťazného nájazdu v mestskom derby a najlepším hráčom zápasu proti ŠK 1. FBC Trenčín.

_20160915florbal.jpeg

Dramatické florbalové derby korisťou AS po nájazdoch

Mestské derby medzi Florbalovým klubom AS Trenčín a 1. FBC Trenčín otvorilo nový ročník extraligy florbalistov. O výsledku rozhodli po dramatickom priebehu až samostatné nájazdy, v ktorých uspel domáci AS. Ten svojho dlhoročného rivala a štvornásobného majstra Slovenska zdolal 6:5. Slávnostné vhadzovanie zaobstaral tréner futbalistov AS Trenčín Martin Ševela.

_20160822_florbal1.jpg

Florbalový AS Trenčín pripravil na september nábor

Florbalový klub AS Trenčín vznikol v roku 2006 pod menom M-Šport Salming Team Trenčín. Práve v tomto roku oslavuje desať rokov a pri tejto príležitosti prišlo aj k zmene názvu klubu. Florbalový klub z trenčianskeho „ostrova“ vychoval počas svojej existencie niekoľkých súčasných a bývalých reprezentantov Slovenska.

_20160727ellinger.png

Ďalšou posilou florbalistov Ellinger

Šimon Ellinger sa do dresu florbalového klubu AS Trenčín vracia po ročnej pauze a všetci čakajú, že sa zaradí medzi opory mužstva. Čím bola spôsobená rok trvajúca prestávka? Kde skúsený útočník našiel stratenú chuť čítajte v nasledujúcich riadkoch.